Opinie klientów o POLKA Health & Beauty

Streszczenie
positive100%(83 ocen)
Średnia ocen: 9.9/10neutral0%(0 ocen)
Liczba ocen: 83negative0%(0 ocen)

Kliknij tutaj, aby dodać ocenę

Profesjonalny serwis
rating

Zamówienia zawsze dochodzą szybko, bez pomyłek. Szkoda tylko, że nie ma dodanych próbek innych kosmetyków jak dawniej.

Ewa K.2021-02-12
Good service
rating

I was impressed by fast delivery and the fact that each product came covered in bubble wrap.

Edyta K.2021-02-08
Top notch
rating

100% satisfied - fast delivery, professional customer service and packaging! Each product was carefully protected by bubble wrap and accomplished with paper folding and Thank you note WOW

Katarzyna C.2021-01-27
Ulubiony sklep
rating

Dziękuję

Anna R.2021-01-25
Wspaniały sklep!
rating

Wspaniały sklep! Starannie zapakowany każdy produkt, całość ładnie zawinięta w papier z naklejką. Wzorowa i szybka realizacja zamówienia. Jesteśmy pod wrażeniem! Prosimy o rozszerzenie asortymentu. Darmowa przesyłka powyżej określonej sumy zakupów jest świetnym narzędziem marketingowym. Paczka dostarczona w ciągu jednego tygodnia na PNW. Bardzo dziękujemy! Wpisujemy się na listę stałych klientów :) !

Andy H.2021-01-19
Zakupy po raz pierwszy
rating

Szybka wysyłka, dobre ceny

Irena J.2021-01-18
Love it
rating

Professional, always on time. Love the way how they packing.

Katarzyna D.2020-12-28
Dziękuję
rating

Niestety nie mogę jeszcze ocenić kremów, ale przesyłka była bardzo starannie zapakowana. Niestety, paczka szła 2 tygodnie, ale w obecnym czasie to trochę zrozumiałe.

Zanetta P.2020-12-17
Szybka dostawa, doskonale zapakowane
rating

Po przeprowadzce do Kalifornii z przedmieścia Chicago rok temu, brakowało nam polskich kosmetyków, o które w okolicach Chicago nietrudno. Jestem ogromnie zadowolona, że znalazłam Polka Health and Beauty. B. lubię markę Ziaja, i na pewno bede stałą klientką. Dobrze byłoby, gdyby oferta leków była większa, np. krople walerianowe, NoSpa itp.

Alina K.2020-12-11
Perfekt serwis
rating

Szybka wysyłka. Pięknie opakowane, starannie i elegancko. Godne polecenia. Dziękuję. Pozdrawiam

Agnieszka B.2020-12-11
bez zastrzeżeń
rating

Szybka realizacja zamówienia, przystępne ceny, bardzo ładnie opakowane produkty. Jestem bardzo zadowolona z zakupów , polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.

Maria P.2020-12-11
bez zastrzeżeń
rating

Konkretnie, bez problemów będę polecał

Pawel C.2020-12-07
Opinia o zamówieniu
rating

Jestem pod ogromnym wrażeniem staranności pakowania produktów. Otworzyłam dziś przesyłkę i od razu zwróciłam uwagę na pięknie opakowany papier z śliczną naklejką "thank you" uwielbiam takie detale, później było tylko lepiej. Każdy produkt starannie zapakowany i zabezpieczony. Naprawdę jestem zachwycona dbałością. Polecam z całego serca. Aż chce się robić zakupy. Anna

Anna T.2020-11-24
Sklep
rating

Powodzenia

Tomasz A.2020-11-24
Dziękuję bardzo
rating

Polecam wszystkim zainteresowanym bardzo sklep online Polka Hebe za dostępność produktów i szybką wysyłkę. Dziękuję bardzo

Bożena P.2020-11-11
przesyłka
rating

Bardzo jestem zadowolona z szybkości zrealizowanego zamówienia.

Celina T.2020-10-29
Very well handled package
rating

I loved how things were packed and nice touch with paper and thank you message.

Monika B.2020-10-23
Sklep na 5+
rating

Szybka realizacja zamówienia, ceny przystępne, bardzo ładnie opakowane zamówienie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów ;) wrócę na pewno ;)

Agnieszka M.2020-10-14
Świetny sklep
rating

Bardzo lubimy polskie produkty, mamy nadzieję na rozszerzenie asortymentu

Katarzyna S.2020-10-02
Najlepsza apteka Polska
rating

Bardzo zadowolana z zakupów a przesyłka była bardzo szybka- 2 dni!!

Katarzyna W.2020-09-28
Pokazuje 1 - 20 z 0 elementów

Na górę