Opinie klientów o POLKA Health & Beauty

Streszczenie
positive100%(63 ocen)
Średnia ocen: 9.9/10neutral0%(0 ocen)
Liczba ocen: 63negative0%(0 ocen)

Kliknij tutaj, aby dodać ocenę

Perfect delivery
rating

Delivery done very quickly. All products packed very carefully. I am really satisfied with the products themselves and with the professional service.

Daria-Anna K.2020-09-18
Bardzo dobry service! Super produkty!
rating

Great service! I love this store! Delivery is quick, products are beautifully wrapped and polish goods are at best prices and quality!

Edyta S.2020-09-15
oceny produktów i całego serwisu
rating

Bardzo dziękuję za szybkie i absolutnie bezbłędne dostarczenie mojego zamówienia; jak zawsze produkty są wspaniale zapakowane, dzięki czemu nie są narażone na uszkodzenia w czasie przesyłki; cieszę się, że mam możliwosc zamawiania polskich kosmetyków w USA; jeszcze raz bardzo dziękuję! pozdrowienia, wdzięczna klientka, Ewa Smietanka

Ewa S.2020-09-14
Bardzo polecam
rating

Dziękuję, że jesteście. Jestem bardzo zadowolona z każdych zakupów. Customer service bardzo profesjonalny. Poproszę o jeszcze więcej produktów i może polskich kosmetyków naturalnych. Dziękuję i do zobaczenia następnym razem jak wykupie pół sklepu...

Ewa A.2020-08-28
Super sklep
rating

Pani Dorota super mila przez telefon. szybka wysylka. Bardzo dobry sklep.Polecilam moim kolezankom.

Dorota m.2020-08-25
sklep POLKA HEALTH &BEAUTY
rating

DOBRZE ZAOPATRZONY, SZYBKA DOSTAWA, DZIEKUJĘ

Hanna k.2020-06-22
excellent website
rating

excellent website. speedy shipping and very high quality products. definitely returning customer.:)love all products

Agata K.2020-06-22
Doskonale
rating

Moje pierwsze zakupy tu, ale na pewno nie ostatnie. Kupiłam znane mi produkty, co wyróżnia sklep to wysoka jakość obsługi, uaktualnianie statusu zamówienia i doskonałe zapakowanie wszystkiego.

Malgorzata D.2020-06-13
Polecam
rating

Super fajnie wszystko przyszło zapakowane. Tracking number jest podany i można sobie sprawdzać kiedy przyjdzie paczka. Polecam i zrobię tu zakupy ponownie.

Joanna S.2020-06-08
Opakowanie wysyłanych produktów
rating

Wasz sklep jest świetny bardzo lubię tam kupować ale bardzo mi przeszkadza sposób w jaki pakujecie wysyłki. Zużywanie tak strasznie dużo tego niepotrzebnego plastiku. Po co pakujecie to wszystko w takie ilości pianki? Przecież to nie szkło. Prosze pomyśleć nad tym

Agnieszka B.2020-06-03
Na dzień dzisiejszy mój ulubiony sklep internetowy
rating

Duży wybór produktów, szybka wysyłka jak i dostawa, produkty starannie zapakowane bez ryzyka uszkodzenia podczas transportu i rozlania się produktów. Ogromnym plusem jest możliwość zbierania punktów, które po osiągnięciu konkretnej sumy można zamienić na kilkunasto dolarową zniżkę przy kolejnych zakupach. Robiłam dużo zakupów w polskich internetowych sklepach i za każdym razem wynikł jakiś problem: spóznianie się z wysyłką, wysyłka produktu tuż przed jego końcem daty ważnosci lub po terminie ważności, kiepsko zapakowane lub zamiana produktu zamówionego przeze mnie na inny "podobny" bez konsultacji telefonicznej ze mną, gdy na chwilę obecną nie posiadali w sklepie konkretnie tego, co kupiłam. Ten sklep jest super. W ramach niedogodnosci/niejasnosci kontaktuja sie z klientem natychmiastowo :) pani z polka hebe, ktora dzwoniła do mnie w sprawie moich zakupów- przesympatyczna. kolejny ogromny plus dla Was ❤

Alicja L.2020-05-15
Polecam
rating

Jestem bardzo zadowolona z mojego pierwszego zamówienia. Wszystkie produkty były bardzo dokładnie i profesjonalnie zapakowane. Szybka wysyłka i długie daty przydatności. Dziękuję!

Katarzyna K.2020-05-05
ocena sklepu
rating

Bardzo profesjonalna strona internetowa. Produkty w bardzo dostępnej cenie. Dostawa w terminie. Bardzo polecam

Hanna K.2020-04-29
10
rating

Pracuje szybko i sprawnie, jestem bardzo zadowolona

Genowefa P.2020-04-28
Kosmetyki Veganskie
rating

Fajny pomysł na wysyłkę internetową, zwłaszcza teraz. Myślę, że dobrym pomysłem byłaby sekcja, czy też menu w witrynie internetowej VEGAN, która by zawierała wszystkie produkty, które są vegańskie. Dla mnie to byłoby duże uproszczenie w wyszukiwaniu kosmetyków. Pozdrawiam, Bogumila Berezowska

Bogumila B.2020-04-21
Sklep
rating

Wysoka jakość obsługi

Anna J.2020-04-20
quick and easy
rating

shopping is quick and easy. looking forward for more choices.

Dorota P.2020-04-08
opinia
rating

Good service and products.

Joanna S.2020-04-07
A+
rating

Duży wybór produktów. Przesyłka zawsze na czas, panie w sklepie stacjonarnym zawsze uśmiechnięte i służące pomocą. Polecam.

Olivia w.2020-03-04
Best polish online store ever
rating

Always on time and very good products Highly recommended. I will be back

Anna s.2020-01-16
Pokazuje 1 - 20 z 0 elementów

Na górę