Opinie klientów o POLKA Health & Beauty

Streszczenie
positive100%(97 ocen)
Średnia ocen: 9.9/10neutral0%(0 ocen)
Liczba ocen: 97negative0%(0 ocen)

Kliknij tutaj, aby dodać ocenę

Sklep
rating

Szybka wysylka

Halina R.2021-08-06
My favorite shop
rating

Świetny wybór towarów, bardzo dużo nowości, dobre ceny, szybka dostawa. Mój faworyt wśród polskich sklepów w Stanach.

Brygida L.2021-07-06
Store
rating

Fast shipping and communication.

Irena J.2021-06-26
Ocena
rating

Szybka i sprawna dostawa, była wcześniej, niż przewidywana, miła niespodzianka! Oby tak zawsze!

Małgorzata Z.2021-06-21
Przyjemne zakupy w tym sklepie
rating

Bardzo szybka dostawa.

Celina T.2021-06-09
generalna ocena sklepu
rating

Bardzo szybka i miła obsługa, zamawiam w tym sklepie kosmetyki już chyba ze 3 lata-zawsze order jest realizowany bardzo szybko i bezbłędnie; nigdy nie miałam żadnych problemów; jestem bardzo zadowolona, że mam łatwy dostęp do polskich kosmetyków i leków.

Ewa S.2021-06-02
Miłe zaskoczenie
rating

Wszystkie produkty foliowane!!! Przesyłka dokładnie zapakowana z miłym akcentem "Thank You " wewnątrz. Dostawa szybka. Informacje o produktach dokładne i rzetelne. Polecam

Eva M.2021-05-03
Best online Polish store in the US
rating

The best selection of Polish cosmetics in the USA. Very reasonable prices, with quick delivery. Product packed with extra care by someone who clearly pays attention. 5 out of 5 for me - thank you. I only wished you accepted payment by PayPal

Joanna M.2021-04-22
Doskonałe doświadczenie
rating

Pozytywne doświadczenie, szybka i sprawna obsługa

Tomasz A.2021-04-19
Great shop
rating

Great selection of products, quick delivery, everything came very carefully wrapped. Thank you!

Katarzyna B.2021-04-09
Oceń nasz sklep
rating

Jak zwykle zamówienie jest pięknie zapakowane i nie uszkodzone. Klient jest informowany o pobraniu opłaty, dostawie i może mieć specjalne życzenie odnośnie przesyłki. Dziękuję całemu zespołowi sklepu za rzetelność i szacunek dla klienta.

Hanna K.2021-03-19
Zamówienie
rating

Szybko i sprawnie ;) dziękuję

Katarzyna K.2021-03-19
Polecam każdemu
rating

Sklep świetny. Szybka wysyłka. Dokładnie zapakowane. Można każdemu polecić. Cieszę się, że za granicą mogę kupić nasze produkty w zaufanym sklepie

Beata M.2021-03-15
Polecam!
rating

Wszystko wspaniale, zamówienie pięknie zapakowane i szybka wysyłka!

Agnieszka D.2021-03-15
Profesjonalny serwis
rating

Zamówienia zawsze dochodzą szybko, bez pomyłek. Szkoda tylko, że nie ma dodanych próbek innych kosmetyków jak dawniej.

Ewa K.2021-02-12
Good service
rating

I was impressed by fast delivery and the fact that each product came covered in bubble wrap.

Edyta K.2021-02-08
Top notch
rating

100% satisfied - fast delivery, professional customer service and packaging! Each product was carefully protected by bubble wrap and accomplished with paper folding and Thank you note WOW

Katarzyna C.2021-01-27
Ulubiony sklep
rating

Dziękuję

Anna R.2021-01-25
Wspaniały sklep!
rating

Wspaniały sklep! Starannie zapakowany każdy produkt, całość ładnie zawinięta w papier z naklejką. Wzorowa i szybka realizacja zamówienia. Jesteśmy pod wrażeniem! Prosimy o rozszerzenie asortymentu. Darmowa przesyłka powyżej określonej sumy zakupów jest świetnym narzędziem marketingowym. Paczka dostarczona w ciągu jednego tygodnia na PNW. Bardzo dziękujemy! Wpisujemy się na listę stałych klientów :) !

Andy H.2021-01-19
Zakupy po raz pierwszy
rating

Szybka wysyłka, dobre ceny

Irena J.2021-01-18
Pokazuje 1 - 20 z 0 elementów

Na górę