Opinie klientów o POLKA Health & Beauty

Streszczenie
positive100%(102 ocen)
Średnia ocen: 9.9/10neutral0%(0 ocen)
Liczba ocen: 102negative0%(0 ocen)

Kliknij tutaj, aby dodać ocenę

super sklep
rating

Bardzo jestem zadowolona ze sklepu -bardzo mi się podoba pakowanie produktów -bardzo szybka dostawa -polecam dla każdego

Piotr B.2022-01-10
Polka Health & Beauty
rating

Very professional, friendly, helpful Staff. Best store. Thank you

Basia P.2021-12-29
Prompt shipping
rating

Prompt shipping.:-) Please work more on your website.

Edyta W.2021-12-17
Brawo
rating

Dziękuję, że jesteście. Nie muszę już pakować do bagażu ciężkich opakowań z ulubionymi kosmetykami z Polski. Wspaniała obsługa klienta. Szybka przesyłka i bogaty asortyment.

Anna R.2021-11-09
Super
rating

Super

Angelika K.2021-09-20
Sklep
rating

Szybka wysylka

Halina R.2021-08-06
My favorite shop
rating

Świetny wybór towarów, bardzo dużo nowości, dobre ceny, szybka dostawa. Mój faworyt wśród polskich sklepów w Stanach.

Brygida L.2021-07-06
Store
rating

Fast shipping and communication.

Irena J.2021-06-26
Ocena
rating

Szybka i sprawna dostawa, była wcześniej, niż przewidywana, miła niespodzianka! Oby tak zawsze!

Małgorzata Z.2021-06-21
Przyjemne zakupy w tym sklepie
rating

Bardzo szybka dostawa.

Celina T.2021-06-09
generalna ocena sklepu
rating

Bardzo szybka i miła obsługa, zamawiam w tym sklepie kosmetyki już chyba ze 3 lata-zawsze order jest realizowany bardzo szybko i bezbłędnie; nigdy nie miałam żadnych problemów; jestem bardzo zadowolona, że mam łatwy dostęp do polskich kosmetyków i leków.

Ewa S.2021-06-02
Miłe zaskoczenie
rating

Wszystkie produkty foliowane!!! Przesyłka dokładnie zapakowana z miłym akcentem "Thank You " wewnątrz. Dostawa szybka. Informacje o produktach dokładne i rzetelne. Polecam

Eva M.2021-05-03
Best online Polish store in the US
rating

The best selection of Polish cosmetics in the USA. Very reasonable prices, with quick delivery. Product packed with extra care by someone who clearly pays attention. 5 out of 5 for me - thank you. I only wished you accepted payment by PayPal

Joanna M.2021-04-22
Doskonałe doświadczenie
rating

Pozytywne doświadczenie, szybka i sprawna obsługa

Tomasz A.2021-04-19
Great shop
rating

Great selection of products, quick delivery, everything came very carefully wrapped. Thank you!

Katarzyna B.2021-04-09
Oceń nasz sklep
rating

Jak zwykle zamówienie jest pięknie zapakowane i nie uszkodzone. Klient jest informowany o pobraniu opłaty, dostawie i może mieć specjalne życzenie odnośnie przesyłki. Dziękuję całemu zespołowi sklepu za rzetelność i szacunek dla klienta.

Hanna K.2021-03-19
Zamówienie
rating

Szybko i sprawnie ;) dziękuję

Katarzyna K.2021-03-19
Polecam każdemu
rating

Sklep świetny. Szybka wysyłka. Dokładnie zapakowane. Można każdemu polecić. Cieszę się, że za granicą mogę kupić nasze produkty w zaufanym sklepie

Beata M.2021-03-15
Polecam!
rating

Wszystko wspaniale, zamówienie pięknie zapakowane i szybka wysyłka!

Agnieszka D.2021-03-15
Profesjonalny serwis
rating

Zamówienia zawsze dochodzą szybko, bez pomyłek. Szkoda tylko, że nie ma dodanych próbek innych kosmetyków jak dawniej.

Ewa K.2021-02-12
Pokazuje 1 - 20 z 0 elementów

Na górę