Opinie klientów o POLKA Health & Beauty

Streszczenie
positive100%(36 ocen)
Średnia ocen: 9.9/10neutral0%(0 ocen)
Liczba ocen: 36negative0%(0 ocen)

Kliknij tutaj, aby dodać ocenę

Super sklep
rating

Wszystko jest super, na czas, bardzo dobrze zapakowane, zabezpieczone, tylko szkoda, że mają tak mało produktów z firmy AA. Na pewno będę jeszcze tutaj kupowała. Dzięki wam za super Service

Anna s.2019-08-08
Perrlki
rating

Bardzo dużo frajdy sprawia mi kupowanie z Polka Hebe

Kasia S.2019-07-24
Zakupy
rating

Po raz kolejny zrobiłam zakupy z Polka Hebe i jestem zadowolona, polecam każdemu, kto lubi polskie kosmetyki! Bo to jest tak, jak w tym powiedzeniu: cudze chwalicie, swego nie znacie! Cieszę się, że jest taki sklep, gdzie można kupić znane i lubiane polskie produkty!!!! Dzięki. Polka hebe!

Kasia S.2019-07-19
Zakupy
rating

Lubię tu kupować, poszerzcie asortyment

Kasia S.2019-07-09
Super Sklep
rating

Kupuję już od was od paru lat. Jestem bardzo zadowolona z asortymentu produktów jaki posiadacie.

Justine Z.2019-06-10
Dobry sklep
rating

Na 3 zamówienia z 2 nie było żadnych problemów. Fajnie, że taki sklep jest i jest ten dostęp do Polskich kosmetyków. Szkoda, że nie ma większego wyboru w produktach, ale można znaleźć tu perełki ;) Dzięki!

Oliwia Anna P.2019-01-27
Super sklep
rating

Dobrej jakosci produkty i szybka dostawa! Ceny konkurencyjne porownujac z amerykanskimi produktami naszprycowanymi chemia.

Elzbieta M.2019-01-22
Roznorodnosc i wielki asortyment produktow.
rating

Super, że znalazłem waszą stronę internetowa sklepu, macie bardzo dobre produkty dla każdego, jak rownież cenowo są bardzo przystępne. Jak też wysyłka jest w bardzo szybkim czasie dostarczona do zamawiającego, super. Wszystkie produkty mają wystarczająco długą datę ważności, aby można je było wykorzystać w danym terminie, super.

Marian B.2019-01-20
Ocena serwisu
rating

Jestem stałym klientem i jestem naprawdę zadowolona z serwisu i dostawa jest bardzo szybka

Joanna P.2018-12-05
Świetna obsługa
rating

Po raz kolejny wspaniała obsługa, szybka dostawa, szeroki asortyment, ulubiony sklep, bardzo Dziękuję że jesteście

Marta K.2018-11-29
Super, super, super
rating

Szybka, profesjonalna obsługa. Za każdym razem nie mogę się nadziwić ile jest wkładane serca i staranności w opakowanie wysyłanej paczki ❤️

Agnieszka R.2018-11-19
Super
rating

Kosmetyki rewelacyjne, niedrogie, bardzo duży wybór, szybka dostawa i bardzo estetycznie zapakowane. Bardzo zadowolona jestem. że jest taki sklep. Polecam

Iwona M.2018-07-26
zakupy Polka Beauty - tylko tutaj
rating

Widać dbałość o klienta i wysyłany produkt. Wszystko pięknie zabezpieczone i zapakowane. Perfekcyjnie ułożone w kartonie i na każdym produkcie naklejka. Zaopatruje się w kosmetyki w tej firmie cała moja rodzina. Myślę, że ,,Polka Beauty .... wie jak dbać o klienta. Świetna firma, bogaty wybór towarów i niezwykła wręcz troska o klienta. You are the best I will recommend to everyone. Thank you.

Krystyna G.2018-06-20
Super:)
rating

Ocena-szóstka z plusem:) Szybka wysyłka. Każdy produkt opakowany dokładnie i estetycznie w „bąbelki”. Termin przydatności dobry. 

Agnieszka R.2018-06-09
Super!
rating

Strona sklepu bardzo przejrzysta i łatwa w obsłudze. Znalazłam większość szukanych produktów. Przesyłka dotarła do mnie szybko. Paczka była pięknie zapakowana! Każdy produkt był zabezpieczony folią. Bardzo polecam!

Anna S.2018-06-01
Gorąco polecam
rating

Super szybka wysyłka, ogromny wybór produktów.

Elzbieta K.2018-06-01
doskonale
rating

good cosmetics

Gizela P.2018-04-17
10
rating

Jesteście bardzo dobrym sklepem, świetnie obsługujecie klientów i ślicznie pakujecie zakupione produkty. Podziwiam i polecam. Jesteście konkurencyjni na rynku. Tak trzymajcie i rozszerzajcie wasz asortyment. Życzę wielu klientów. Kto raz do was zajrzy bedzie wracał później.

Hanna K.2018-03-22
Sklep
rating

I like the service a lot...big choice of stuff and fast delivery..

Agnieszka S.2018-03-22
Dobry wybór ...
rating

Jestem zadowolona z waszych usług

Ewa Z.2018-02-26
Pokazuje 1 - 20 z 0 elementów

Na górę