Opinie klientów o POLKA Health & Beauty

Streszczenie
positive100%(31 ocen)
Średnia ocen: 9.9/10neutral0%(0 ocen)
Liczba ocen: 31negative0%(0 ocen)

Kliknij tutaj, aby dodać ocenę

Dobry sklep
rating

Na 3 zamówienia z 2 nie było żadnych problemów. Fajnie, że taki sklep jest i jest ten dostęp do Polskich kosmetyków. Szkoda, że nie ma większego wyboru w produktach, ale można znaleźć tu perełki ;) Dzięki!

Oliwia Anna P.2019-01-27
Super sklep
rating

Dobrej jakosci produkty i szybka dostawa! Ceny konkurencyjne porownujac z amerykanskimi produktami naszprycowanymi chemia.

Elzbieta M.2019-01-22
Roznorodnosc i wielki asortyment produktow.
rating

Super, że znalazłem waszą stronę internetowa sklepu, macie bardzo dobre produkty dla każdego, jak rownież cenowo są bardzo przystępne. Jak też wysyłka jest w bardzo szybkim czasie dostarczona do zamawiającego, super. Wszystkie produkty mają wystarczająco długą datę ważności, aby można je było wykorzystać w danym terminie, super.

Marian B.2019-01-20
Ocena serwisu
rating

Jestem stałym klientem i jestem naprawdę zadowolona z serwisu i dostawa jest bardzo szybka

Joanna P.2018-12-05
Świetna obsługa
rating

Po raz kolejny wspaniała obsługa, szybka dostawa, szeroki asortyment, ulubiony sklep, bardzo Dziękuję że jesteście

Marta K.2018-11-29
Super, super, super
rating

Szybka, profesjonalna obsługa. Za każdym razem nie mogę się nadziwić ile jest wkładane serca i staranności w opakowanie wysyłanej paczki ❤️

Agnieszka R.2018-11-19
Super
rating

Kosmetyki rewelacyjne, niedrogie, bardzo duży wybór, szybka dostawa i bardzo estetycznie zapakowane. Bardzo zadowolona jestem. że jest taki sklep. Polecam

Iwona M.2018-07-26
zakupy Polka Beauty - tylko tutaj
rating

Widać dbałość o klienta i wysyłany produkt. Wszystko pięknie zabezpieczone i zapakowane. Perfekcyjnie ułożone w kartonie i na każdym produkcie naklejka. Zaopatruje się w kosmetyki w tej firmie cała moja rodzina. Myślę, że ,,Polka Beauty .... wie jak dbać o klienta. Świetna firma, bogaty wybór towarów i niezwykła wręcz troska o klienta. You are the best I will recommend to everyone. Thank you.

Krystyna G.2018-06-20
Super:)
rating

Ocena-szóstka z plusem:) Szybka wysyłka. Każdy produkt opakowany dokładnie i estetycznie w „bąbelki”. Termin przydatności dobry. 

Agnieszka R.2018-06-09
Super!
rating

Strona sklepu bardzo przejrzysta i łatwa w obsłudze. Znalazłam większość szukanych produktów. Przesyłka dotarła do mnie szybko. Paczka była pięknie zapakowana! Każdy produkt był zabezpieczony folią. Bardzo polecam!

Anna S.2018-06-01
Gorąco polecam
rating

Super szybka wysyłka, ogromny wybór produktów.

Elzbieta K.2018-06-01
doskonale
rating

good cosmetics

Gizela P.2018-04-17
10
rating

Jesteście bardzo dobrym sklepem, świetnie obsługujecie klientów i ślicznie pakujecie zakupione produkty. Podziwiam i polecam. Jesteście konkurencyjni na rynku. Tak trzymajcie i rozszerzajcie wasz asortyment. Życzę wielu klientów. Kto raz do was zajrzy bedzie wracał później.

Hanna K.2018-03-22
Sklep
rating

I like the service a lot...big choice of stuff and fast delivery..

Agnieszka S.2018-03-22
Dobry wybór ...
rating

Jestem zadowolona z waszych usług

Ewa Z.2018-02-26
Review
rating

I love your products and the fact you are delivering them so quickly is awesome. But we live in XXI century and your website isn't - waiting for it to upload or buying products is too much time consuming. Please fix i, so I can buy more often. Best Regards.

Agata T.2018-02-19
Dostawa
rating

Szybka dostawa, zapakowane z troską i po prostu ładnie. Będę stałą klientką.

Renata L.2018-02-17
Wasz sklep
rating

Najlepszy sklep z kosmetykami z Polski w USA

Malgorzata B.2018-02-10
Super sklep
rating

Rewelacyjna szybka obsługa :)

Ewelina R.2018-01-02
dostawa
rating

Szybka dostawa i pięknie zapakowane. Jestem pod wrażeniem.

Ewa P.2018-01-01
Pokazuje 1 - 20 z 0 elementów

Na górę