Opinie klientów o POLKA Health & Beauty

Streszczenie
positive99.1%(110 ocen)
Średnia ocen: 9.9/10neutral0.9%(1 ocen)
Liczba ocen: 111negative0%(0 ocen)

Kliknij tutaj, aby dodać ocenę

Sklep.
rating

Wspaniała, bardzo życzliwa obsługa. Zawsze ma czas na doradzenie produktów. Dziękuję !

Basia P.2022-07-29
Excellent
rating

Very professional

Katarzyna S.2022-05-31
**********
rating

Kilkakrotnie robiłam zakupy i jestem bardzo zadowolona. Polecam

Anna M.2022-05-13
Mój ulubiony sklep internetowy
rating

Bardzo fajny sklep-szybka dostawa, produkty naprawdę zapakowane z sercem- troszeczkę odejmują za to, że jest limitowana ilość danego produktu. Bardzo duży asortyment. Dziękuję bardzo.

Piotr B.2022-03-11
Oceń nasz sklep
rating

Wspaniała obsługa. Wspaniałe produkty. Wspaniały sklep. Dziękuję i polecam. Barbara

Basia P.2022-03-04
Super
rating

Polecam bardzo!

Katarzyna C.2022-02-28
Highly recommended
rating

Polka Health and Beauty products are of outstanding quality and packed like precious presents. Each time I open their package I feel special.

Maria P.2022-02-03
Oceń nasz sklep
rating

Sympatyczna, wspaniała, profesjonalna obsługa. Panie pracujące w tym sklepie mają zawsze czas na pomoc. Ogromna radość kupować w tym sklepie. Dziękuję. Barbara

Basia P.2022-01-31
Oceń nasz sklep
rating

Wspaniała, cierpliwa, życzliwa obsługa!!!! Dziękuję za wszystko. Wspaniałe produkty.

Basia P.2022-01-31
super sklep
rating

Bardzo jestem zadowolona ze sklepu -bardzo mi się podoba pakowanie produktów -bardzo szybka dostawa -polecam dla każdego

Piotr B.2022-01-10
Polka Health & Beauty
rating

Very professional, friendly, helpful Staff. Best store. Thank you

Basia P.2021-12-29
Prompt shipping
rating

Prompt shipping.:-) Please work more on your website.

Edyta W.2021-12-17
Brawo
rating

Dziękuję, że jesteście. Nie muszę już pakować do bagażu ciężkich opakowań z ulubionymi kosmetykami z Polski. Wspaniała obsługa klienta. Szybka przesyłka i bogaty asortyment.

Anna R.2021-11-09
Super
rating

Super

Angelika K.2021-09-20
Sklep
rating

Szybka wysylka

Halina R.2021-08-06
My favorite shop
rating

Świetny wybór towarów, bardzo dużo nowości, dobre ceny, szybka dostawa. Mój faworyt wśród polskich sklepów w Stanach.

Brygida L.2021-07-06
Store
rating

Fast shipping and communication.

Irena J.2021-06-26
Ocena
rating

Szybka i sprawna dostawa, była wcześniej, niż przewidywana, miła niespodzianka! Oby tak zawsze!

Małgorzata Z.2021-06-21
Przyjemne zakupy w tym sklepie
rating

Bardzo szybka dostawa.

Celina T.2021-06-09
generalna ocena sklepu
rating

Bardzo szybka i miła obsługa, zamawiam w tym sklepie kosmetyki już chyba ze 3 lata-zawsze order jest realizowany bardzo szybko i bezbłędnie; nigdy nie miałam żadnych problemów; jestem bardzo zadowolona, że mam łatwy dostęp do polskich kosmetyków i leków.

Ewa S.2021-06-02
POLKA Health & Beauty - Średnia ocen: 9.9/10 - Liczba ocen: 111
Pokazuje 1 - 20 z 0 elementów

Na górę